Spanish Omelette can be considered the king of all Omelettes around the world, due to its popularity, it is very easy to cook and you can do it with or without Onion depending on your taste. This is a dish that is delicious either fresh made and hot or cold for next day breakfast. It is also a perfect picnic dish to go camping, to beach or excursions or simply as a tapa or with Salad or any cold Meat. And on top of all said before, kids normally love Spanish Omelette.
I personally would recommend a sandwich of Spanish Omelette (cold) with mayonaise and a good cold beer in summer.
- 6-7 medium sized Potatoes.
- 1 Onion.
- 6 Wishked Eggs.
- 1 teaspoon of Salt.
- 1/2 a litre of Sunflower Oil.
スパニッシュオムレツは、その人気により、世界中にオムレツの王様として
知られており、その作り方は、とても簡単で、お好みにより、タマネギ入れたり入れなくても作ることができます。
このオムレツは、出来立てのアツアツでも、冷めても、翌日の朝食として美味しくいただけます。キャンプ、ビーチ、遠足や、サラダや様々な冷菜と共にシンプルなタパとして、ピクニックの一品にも最適です。
また、お子様も、大抵オムレツが大好きです。
個人的には、夏、マヨネーズを添えたスパニッシュオムレツ(冷たい)のサンドイッチと、よく冷やしたビールの組合せがお勧めです!
材料 - 4人分:
- ジャガイモ 中サイズ 6~7個
- タマネギ 1個
- 泡立てた卵 6個
- 塩 スプーン 1杯
- サンフラワーオイル 1/2リットル 1
STEP 1 - Have the Potatoes and the Onion (on the right) peeled and washed.
STEP 1 - ジャガイモとタマネギの皮をむき、洗います。
|
STEP 5 - In a deep pan, add 1/2 of a litre of Sunflower Oil and heat till very hot. STEP 5 - 深めのフライパンに、1/2リットルのサンフラワーオイルを注ぎ、熱くなるまで温めます。 |
STEP 6 - Fry the Potatoes and Onion for about 10 minutes or so till become golden crispy.
STEP 6 - ジャガイモとタマネギを約10分間または、黄金色でクリスピーになるにまで揚げます。
|
STEP 7 - Once the Potatoes are fried, place into a kitchen drainer and allow to drain excess of Oil, then add a pinch of Salt and mix all very well. STEP 7 - 揚げたジャガイモは、揚げバット等へ移し、余分な油を取り、小さじ一杯の塩を全体的に混ぜ合わせます。
|
STEP 8 - では、中サイズのフライパンを中火で熱します。
STEP 9 - Add the Potatoes...
STEP 9 - ポテトを加え...
|
STEP 13 - The Omelette is ready to serve!!!
STEP 13 - オムレツをどうぞ召し上がれ!!!
_________________
Hello everybody, My dear friend Kiyomi-san from Tokyo seems very interested in learning how to cook Spanish food, and clearly you can see how she is able to put all her heart and skills in whatever Spanish dish she is cooking. She is a wonderful learner. This Spanish Omelette with Onion looks yummy!!! and has a fantastic presentation.
CONGRATULATIONS KIYOMI-SAN!!!
|
No comments:
Post a Comment