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48 - GRILLED PORK SHOULDER STEAKS AND VINAIGRETTE SAUCE (FILETES DE CERDO A LA PLANCHA CON SALSA VINAGRETA) - 豚肉のグリル ヴィナグレットソース



Today's recipe is also a very easy to make one and it will not take even 10 minutes to get the Meat ready to eat. As you have probably realized by now, Pork is one of the most popular kind of Meats eaten in Spain. As a side dish, Salad, Vegetables, Fried Potatoes, Pasta or just Boiled Rice it will be a perfect match.


INGREDIENTS for 2 people:

- 4 Pork Shoulder Steaks.

- Salt and Pepper.

- Olive Oil.



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本日のレシピはとても簡単です。調理時間は10分もかからないでしょう。

豚肉はスペインで最もよく食べられています。

サラダや野菜、フライドポテト、パスタ、ご飯等、どんなサイ



材料 二人分:

- ポークステーキ用の豚肉(肩肉)4枚

- 塩、胡椒

- オリーブオイル

- ガーリック ヴィナグレットソース 


STEP 1 - Get the Shoulder Steaks ready.

STEP 1 - 豚肉を準備します。
STEP 2 - Add Salt and Pepper on both side of  Steaks.
     STEP 2 - 豚肉の両面に塩・胡椒をします。
STEP 3 - In a frying pan add enough Olive Oil to cover the bottom of it...

STEP 3 - フライパンに底が隠れるくらいの多めのオリーブオイルをひきます。
STEP 4 - ...and when Oil is very hot, then add the Meat.

STEP 4 - 油が十部熱したところで豚肉を入れます。
STEPs 5,6 & 7 - Then place a cover over the pan and allow the Meat to fry for about 3-4 minutes on each side.

STEPs 5,6 & 7 - 蓋をして、両面をそれぞれ3-4分焼きます。
STEP 6
STEP 7  - After frying the Meat, let it rest for a few minutes in the Pan with the hove switched off so that the Meat can release its own juices.

STEP 7 - 焼きあがったら火を止め、肉汁が出てくるので数分休ませます。
STEP 8 - Place the Steaks on a platter along with its juices...

STEP 8 - 大皿に豚肉を並べて、肉汁もかけます。
STEP 9 - ... and finally cover the Meat with Garlic Vinaigrette Sauce and then is ready to be served.

STEP 9 - 仕上げにガーリックヴィナグレットソースをかけて出来上がり。






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